Модернізація системи електропостачання підприємств – виклики реальності!

Повномасштабне вторгнення та збройна агресія російської федерації проти України призвели до значних руйнувань в енергетичній сфері. Після ракетних обстрілів виникла невідкладна потреба у відновленні безперебійного електропостачання підприємств, особливо об’єктів портової інфраструктури, які беруть участь у зерновій ініціативі (Чорноморська зернова ініціатива) для забезпечення безпечного експорту зерна з блокованих Чорноморських портів. Одним з таких підприємств є наш Замовник – ТОВ “УКРЕЛЕВАТОРПРОМ” – портовий оператор з організації та забезпечення перевантаження зернових, які надходять до порту. Безперебійне живлення технологічних процесів, пов’язаних з вивантаженням зернових культур, має стратегічне значення не лише для України, але, перш за все, для міжнародної місії ООН, метою якої є забезпечення безперешкодного доступу до продуктів харчування для країн, що потребують цього.
Група компаній КСІМЕКС – один із лідерів в енергетичній сфері України – реалізувала комплекс рішень з реконструкції системи електропостачання підприємства “УКРЕЛЕВАТОРПРОМ”, включаючи інтеграцію трьох джерел резервного живлення – дизельних генераторних установок, з відповідною модернізацією розподільних пристроїв трьох трансформаторних підстанцій, які забезпечують енергією підприємство. Для інтеграції дизель-генераторів у систему електропостачання підприємства було розроблено, виготовлено і встановлено відповідне щитове обладнання, проведено монтаж кабельної і провідникової продукції, налаштовано роботу обладнання та інтеграцію параметрів роботи установок в існуючу систему диспетчеризації об’єкта. Застосування високоякісного обладнання та матеріалів дозволило повністю задовольнити потреби в резервному живленні підприємства і вирішити питання незалежного від енергосистеми резервного живлення.

Завдяки багаторічному досвіду та висококваліфікованому персоналу, компанія КСІМЕКС в найкоротший термін змогла реалізувати проект від розробки проєктно-кошторисної документації, її узгодження в державних органах експертизи, поставки обладнання та матеріалів, виготовлення щитового обладнання, проведення електромонтажних та пусконалагоджувальних робіт, закінчуючи передачею електроустановки в експлуатацію Замовнику.

Поділитись…

Share on facebook
Share on linkedin