Разом до перемоги!

Дата 24 лютого 2022 року залишиться назавжди в пам’яті кожного жителя України як день страху, болю та невизначеності у завтрашньому дні.


Але вже перші дні війни тисячі компаній в Україні приєдналися до забезпечення нашої армії та надання гуманітарної допомоги постраждалому населенню.

Як електротехнічна компанія з певним складським ресурсом, ми змогли передати на потреби армії та територіальної оборони Одеси складські запаси елітних мобільних освітлювальних приладів виробництва однієї з найкращих компаній у світі в галузі електротехніки компанії «Schneider Electric». 

Також керівництвом групи компаній «Ксімекс» було прийнято рішення перерахувати частину прибутку компанії за 2021 рік до фонду допомоги Збройним силам України та фондам, що надають гуманітарну допомогу вимушеним переселенцям та постраждалим співвітчизникам.

Війна змусила багато компаній уповільнити звичний діловий ритм активності, а деяких і призупинити роботу взагалі.

 

Наша компанія у квітні місяці відновила роботу за напрямком дистрибуція. Маючи достатній запас електротехнічної продукції, ми маємо можливість приймати замовлення та здійснювати відвантаження продукції з нашого складу. Завдяки відновленій роботі компаній «Шнейдер Електрик Україна», «Rittal» та низки кабельних компаній, ми маємо можливість імпорту необхідної продукції з країн ЄС.

Крім цього, наша компанія приймає замовлення на розрахунок та виготовлення низьковольтних комплектних виробів НКП 0,4 кВ з можливістю постачання до більшості областей України.

Наша команда докладає всіх можливих зусиль для відновлення інфраструктури нашої країни, для захисту нашої улюбленої Одеси, допомоги постраждалим людям та наближення нашої Перемоги, бо віримо – «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!».

Поділитись…

Share on facebook
Share on linkedin