Ксімекс: шлях до стійкої енергетики через гібридні системи живлення

В Україні, де питання енергозбереження та енергетичної стійкості стають все більш актуальними, компанія “Ксімекс” прагне залишатися на передових позиціях. Вона успішно розвиває свою нову компетенцію в змішаних системах живлення, що дозволяє їй пропонувати клієнтам рішення, які поєднують в собі надійність, економічність та повагу до навколишнього середовища.

Кваліфікований персонал – ключ до успіху

Однією з головних складових успіху компанії “Ксімекс” у цій новій компетенції стало навчання персоналу. “Ксімекс” пройшов спеціалізоване навчання від компанії Victron Energy та впровадив програми навчання та сертифікації для інженерів та спеціалістів у сфері гібридних систем живлення. Це дозволило сформувати команду, яка володіє глибокими знаннями та постійно набуваючим досвідом у цій галузі.

Приклади
реалізованих проектів

“Ксімекс” активно реалізував ряд проєктів у гібридних системах живлення. Один із найяскравіших прикладів – проєкт створення гібридної системи для заміського будинку в м. Одеса. Ця система об’єднує сонячні батареї, інверторні зарядні пристрої серії Quattro виробництва Victron Energy, перетворювачі та сучасні сховища електроенергії (LiFePO4), дизельні електростанції та традиційні джерела енергії, що дозволяє клієнту мінімізувати залежність від традиційних джерел електроенергії та скоротити експлуатаційні витрати.

 

Інший успішний проєкт компанії “Ксімекс” включає створення гібридної системи для квартири в м. Одеса. У цьому випадку основою системи гарантованого живлення квартири є інверторний зарядний пристрій серії MultiPlus-II виробництва Victron Energy та шафа гарантованого живлення з встановленим у ній літій-іонним (LiFePO4) акумулятором потужністю 4,8 кВт*год з можливістю розширення. Реалізована можливість оперативного підключення зовнішнього інверторного джерела електропостачання. Така система з різними режимами заряду дозволила зробити квартиру більш автономною у випадку відключень електроенергії.

Розробка
індивідуальних рішень

Однією із ключових переваг компанії “Ксімекс” у сфері гібридних систем живлення є її здатність розробляти індивідуальні рішення під конкретно поставлені перед нею технічні завдання. Команда інженерів і спеціалістів компанії працює з клієнтом та його об’єктом, щоб зрозуміти їх унікальні потреби та навколишнє середовище, а потім створює змішану (гібридну) систему, яка максимально буде відповідати, як технічним вимогам і стандартам, так і загальній концепції комплексної побудови єдиної міні-енергетичної системи локалізованого призначення.

Гібридні системи живлення від “Ксімекс” можуть включати в себе системи на сонячних панелях, дизельні або бензинові генератори класичного або інверторного типу, акумуляторні сховища електроенергії, інші джерела електроенергії класичного або альтернативного типу. Це дозволяє клієнтам забезпечувати себе стійким електропостачанням, навіть коли традиційні джерела енергії недоступні протягом тривалого часу або відсутні зовсім.

Ми готові задовольнити потреби найвимогливіших клієнтів. Здатність розробляти індивідуальні рішення та вибір передових лідерів ринку, таких як Victron Energy, робить компанію “Ксімекс” важливим гравцем на ринку стійкої та ефективної електроенергії, і її клієнти можуть розраховувати на надійність та екологічну відповідальність при реалізації проектів у сфері змішаних систем живлення.”

Поділитись…

Share on facebook
Share on linkedin