Прес-реліз Schneider Electric

Компанія «Шнейдер Електрик Україна», спільно з партнером, ТОВ «Концерн« Ксімекс », оголошує про реалізацію проекту з реконструкції підстанцій в цеху виробництва окатишів Полтавського гірничо-збагачувального комбінату.
Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат – найбільший в Україні виробник і експортер залізорудних окатишів, які використовуються в чорній металургії і виробництві сталі. Цього року керівництво комбінату запланувало реконструкцію для підвищення надійності електропостачання відповідальних ділянок виробництва. У зв’язку з цим в листопаді 2017 року було проведено тендер на поставку і заміну трансформаторної підстанції, в результаті чого було вибрано обладнання та експертиза компанії «Шнейдер Електрик Україна».
Спільно з партнером, фахівці «Шнейдер Електрик» розпочали виконання проекту в липні 2017 р Цех отримав обладнання і ввів в експлуатацію трансформаторну підстанцію ТП33-1, для якої була здійснена поставка двох масляних трансформаторів Minera потужністю 2500 кВА і розподільний пристрій 0,4 кВ, виконаний на базі конструктиву OKKEN 5000А.
В рамках другого етапу в червні 2018 року також перемога – компанія виграла тендер на комплексне рішення з постачання ще двох трансформаторних підстанцій ТП 34-2 і ТП 9-2. Завершення цих проектів планується у вересні 2018 року.
За цей час компанією було реалізовано понад 1200 успішних проектів для українських підприємств, серед яких є: ДП НВКГ «Зоря» – «Машпроект», ДП «Одеський морський торговельний порт», ВАТ «Одеський припортовий завод», ПрАТ «АДМ Іллічівськ», ПрАТ «FERREXPO POLTAVA MINING» і багато інших.

Будучи експертами в області розподілу електроенергії, ми взялися за цей проект, максимально прийнявши до уваги виробничу задачу нашого Замовника

- розповів Михайло Бубнов, генеральний директор компанії «Шнейдер Електрик Україна»

Наша співпраця триває вже не перший рік. В рамках поточного спільного проекту були деякі труднощі, які ми взяли до уваги і вирішили. Трансформаторні підстанції Schneider Electric виявилися оптимальним рішенням, що відповідає, як нашим вимогам по надійності і безпеки, так і очікуванням щодо оптимізації витрат на реконструкцію застарілого обладнання

- коментує перший заступник Голови Правління ВАТ «ПОЛТАВСЬКИЙ ГЗК» Іванов Володимир Станіславович

Будучи одним з лідерів України з проектування і виробництва низьковольтних комплектних пристроїв і реалізації комплексних рішень в електропостачанні і автоматизації ми вдячні ВАТ «ПОЛТАВСЬКИЙ ГЗК» за надану можливість проявити себе в реалізації проекту реконструкції першої на території підприємства трансформаторної підстанції, виконаної на базі конструктиву OKKEN на номінальний ток 5000А, створеного за передовими технологіями Schneider Electric, пройшов всі необхідні типові випробування та сертифікацію, і щиро сподіваємося на подальшу плідну взаємовигідну співпрацю

- резюмував Голова Наглядової ради ТОВ «Концерн« Ксімекс » Варавко Юрій Михайлович

Поділитись…

Share on facebook
Share on linkedin