Перший Masterpact MTZ в Україні

Автоматичні вимикачі Masterpact MTZ поєднують в собі інноваційні функції, легендарний принцип відключення і модульну компактну конструкцію. На цій основі компанія Schneider Electric створила автоматичний вимикач Masterpact MTZ, мережевий автоматичний вимикач. Крім перевіреної продуктивності, безпеки і надійності, автоматичні вимикачі Masterpact MTZ характеризуються використанням новітніх цифрових технологій і є ключовим компонентом інтелектуальних панелей компанії Schneider Electric.

28 лютого 2019 року компанія “Ксімекс” здійснила першу в Україні поставку щита з інноваційним автоматичним вимикачем Masterpact MTZ в складі.

Наш клієнт отримав найсучасніший вимикач з великим набором функцій для віддаленого доступу та управління.

Детальніше з нашим проектом можна ознайомитися за посиланням.

Крім перевіреної продуктивності, безпеки і надійності, автоматичні вимикачі Masterpact MTZ характеризуються використанням новітніх цифрових технологій і є ключовим компонентом інтелектуальних панелей компанії Schneider Electric.
  • Доступні три моделі автоматичних вимикачів Masterpact MTZ: Masterpact MTZ1 з номінальним струмом від 630 до 1600 A, Masterpact MTZ2 з номінальним струмом від 800 до 4000 А, Masterpact MTZ3 з номінальним струмом від 4000 до 6300 А;
  • Трьох-і чотириполюсні версії;
  • Характеристика відключення: 42 ... 150 кА (середньоквадратичне значення) (Icu при напрузі 415 В змінного струму);
  • Чотири типу блоків управління Micrologic, які можуть налаштовуватися з використанням цифрових модулів для функцій розширених вимірювань, управління енергією і аналізу мереж;
  • Широкий діапазон загальних допоміжних компонентів і компонентів, замінних на місці установки обладнання;
  • Відповідність вимогам міжнародних стандартів IEC 60947-1 і 2.

Поділитись…

Share on facebook
Share on linkedin