Новий статус партнерства з DEIF (Данія)

14-15 листопада 2023 пройшов другий міжнародний форум Rebuild Ukraine 2023. 

Подія зібрала представників громад України, компаній Європейського Союзу, а також міжнародні донорські та фінансові організації. Представники групи компаніїй “Ксімекс” також взяли участь у цьому важливому заході.
Основна мета форуму полягала у прискоренні фінансування для відновлення українських громад, постраждалих від військової агресії, а також у залученні інвестицій у міста та регіони, які сьогодні підтримують мільйони переміщених сімей.

Оскільки фахівці групи компаній “Ксімекс” беруть активну участь у реалізації проєктів з відновлення об’єктів, що постраждали від військової агресії, в тому числі із створення і реконструкції енергетичних проєктів та систем аварійного електропостачання різної складності, на форумі обговорювали можливості спільної реалізації подібних проєктів із представниками компаній з різних країн, таких як Данія, Румунія, Чехія, Франція та Німеччина.

Одним з найбільш значних результатів участі у форумі стало зміцнення та розширення міжнародних відносин із компанією DEIF (Данія). У ході зустрічі з представниками компанії у Варшаві обговорювалися подальші плани спільної комплексної реалізації проєктів у галузі енергетики на базі обладнання DEIF.

 

Компанія Ксімекс отримала сертифікат офіційного представника компанії DEIF в Україні.

Досягнуто домовленості про створення в Одесі Центру технічної та комерційної підтримки. У зв’язку з цим заплановано заходи щодо підвищення кваліфікації наших фахівців з систем синхронізації аварійних станцій електропостачання, що працюють на природному паливі (газ, дизельне паливо, продукти переробки) із системою електропостачання об’єктів з урахуванням устаткування DEIF. Завдяки чому всі етапи робіт, пов’язані з консультацією, вибором, конфігурацією та програмуванням обладнання DEIF, а також налагодженням на об’єктах в Україні, будуть здійснюватися висококваліфікованими фахівцями нашої компанії.

Таким чином багаторічна співпраця з компанією DEIF у 2023 році досягла нового рівня, відзначивши початок нового розділу наших відносин.

Поділитись…

Share on facebook
Share on linkedin