Розширюємо можливості робочих процесів проєктування

У грудні 2021 року фахівці нашої компанії пройшли навчання по роботі зі спеціальним програмним забезпеченням AUTODESK REVIT MEP, що підтверджується міжнародними сертифікатами, отриманими після складання іспитів.

AUTODESK REVIT MEP – це програмне забезпечення на базі технології інформаційного моделювання (BIM), призначене для проєктування та розрахунку інженерних систем, а також випуску відповідної документації.

AUTODESK REVIT MEP забезпечує точність проєктування та узгодження даних інтелектуальних 3D-моделей різних інженерних систем (ОВіК, ВК, ЕТР тощо).

Ми ж хочемо виконувати 3D моделювання, але ще з високою точністю та достовірністю та автоматизувати виконання рутинних та повторюваних завдань, саме тому зупинили свій вибір на цьому програмному забезпеченні.

Програмне забезпечення Revit дозволяє інженерам, проєктувальникам та підрядникам, що беруть участь у проєктуванні механічних, електричних та сантехнічних систем, створювати моделі з високим ступенем деталізації та ефективно координувати роботу з усіма учасниками проекту на всіх етапах: від розробки концепції до її реалізації. Також воно покликане підвищити ефективність та точність протягом усього життєвого циклу проекту: від концептуального проєктування, візуалізації та аналізу до виготовлення та будівництва.
При проєктуванні та будівництві промислових та цивільних об’єктів наша компанія намагається використати всі необхідні інструменти, які можуть бути корисними проєктувальникам, інженерам та підрядникам для роботи із завданнями на всіх етапах: від розробки концепції до її реалізації.

Поділитись…

Share on facebook
Share on linkedin