Переїзд на новий склад

Радісна подія – ТОВ «Концерн« Ксімекс » переїхав в новий, більш просторий і зручний склад.
Нами розплановані робочі зони, закуплено додаткове обладнання, техніка.
Такий крок дозволяє нам збільшити обсяг обладнання, що зберігається, а в поєднанні з цифровою системою адресного зберігання і діджиталізацією на всіх рівнях, це дозволяє прискорити процеси обробки ТМЦ і перейти на вищий рівень обслуговування клієнтів.

За останній час тенденції ринку складської логістики сильно змінилися. Ще 10 років тому ми не замислювалися про вибір моделі ведення складського господарства. Ми твердо вирішили розглянути кілька альтернативних варіантів. З огляду на довгострокову перспективу і прагнення до зростання якості логістичних послуг, необхідність переїзду стала абсолютно очевидна. Крім сприятливої ​​економічної ситуації на ринку складської нерухомості, у нас до цього часу сформувалася згуртована команда професіоналів, завдяки досвіду яких ми впевнені в успіху даного кроку. В результаті дане стратегічне рішення було прийнято і затверджено на найвищому рівні Концерну.

Звичайно ж, у всьому, що стосується переїзду, надзвичайно великою є роль персоналу. Причому не тільки керівного складу – від лінійних співробітників також дуже багато залежало. Їх позитивний настрій, готовність працювати в більш напруженому режимі – найважливіші умови успіху.


Ми дякуємо нашим співробітникам за стійкість і професіоналізм в пройденому шляху!

Шановні замовники, ми переконані, що Ви заслуговуєте кращого обслуговування при відвантаженні обладнання, придбаного у нас. Нове місце має низку переваг, які, ми впевнені, Ви оціните!

Поділитись…

Share on facebook
Share on linkedin