Schneider Electric і «Ксімекс» відзначають 20-річчя партнерства

6 жовтня 2018 року компанія Schneider Electric і підприємство ТОВ «Концерн «Ксімекс» відзначають 20-річчя успішного і плідного співробітництва. Рівно 20 років тому між компаніями був підписаний перший міжнародний контракт на поставку високоякісного електрообладнання для українського ринку. За цей період компанія Ксімекс пройшла численні етапи формування та динамічного розвитку і підтвердила свою компетентність в електротехнічної галузі відповідними свідоцтвами та сертифікатами, ліцензіями і дипломами.

На сьогодні, підприємство Ксімекс є одним з лідерів з виробництва низьковольтного комплектного обладнання і реалізації комплексних рішень для розподільчих мереж 0,4 / 10 кВ на території України і має підтверджені статуси:

  • Офіційного дистриб'ютора Schneider Electric
  • Сертифікованого виробника функціональних щитів Prisma Plus
  • Ліцензованого партнера системи Okken
  • Офіційного партнера - системного інтегратора в сфері Industry
  • Сертифікованого EcoXpert партнера в напрямку систем управління будівлею (системи BMS и KNX).
  • Члена Prisma Club Ukraine
За цей час компанією було реалізовано понад 1200 успішних проектів для українських підприємств, серед яких є: ДП НВКГ «Зоря» – «Машпроект», ДП «Одеський морський торговельний порт», ВАТ «Одеський припортовий завод», ПрАТ «АДМ Іллічівськ», ПрАТ «FERREXPO POLTAVA MINING» і багато інших.

Партнерство з компанією Schneider Electric дає нам незаперечні переваги на ринку, такі як: багатоваріантність технічних рішень і короткі терміни виробництва низьковольтних комплектних пристроїв на базі компонентів Schneider Electric, достатня гнучкість в ціноутворенні і оперативна підтримка кінцевого замовника

- коментує Валентин Володимирович Лазарчук, генеральний директор ТОВ «Концерн« Ксімекс ».

Поділитись…

Share on facebook
Share on linkedin