Розширення знань та досвіду у побудові систем «Розумний будинок» на обладнанні Crestron

Дбаючи про своїх клієнтів, компанія «Ксімекс» прагне надати максимальний вибір можливих рішень на будь-який смак, враховуючи різні потреби та фінансові можливості.
Саме тому ми реалізуємо системи «Розумний будинок» на устаткуванні, що підтримує відкритий протокол KNX.
Система KNX дозволяє безлічі компонентів взаємодіяти між собою, створюючи динамічну систему керування будинком.

Завдяки цьому ми використовуємо обладнання провідних світових виробників Schneider Electric, ABB, Zennio, Gira, а відтепер – у розширеному функціоналі та мультимедійні системи Crestron.

Crestron Electronics (США) є однією з найбільших інноваційних корпорацій, що пропонують повний спектр керуючого, сенсорного, виконавчого, мережевого обладнання для вирішення задач комплексної автоматизації приватного житла та комерційної нерухомості.

Намагаючись йти в ногу з часом, Ксімекс у короткі терміни зайняв свою нішу серед сертифікованих інтеграторів компанії Crestron. Лише у листопаді 2022 року наші фахівці ознайомилися з продуктами компанії Crestron, які застосовуються для побудови систем “Розумний будинок”, вивчили основні принципи підбору та програмування обладнання, а вже у березні 2023 року на етапі реалізації знаходяться кілька проєктів.

Сьогодні, розширивши свої можливості, «Ксімекс» може надати повний спектр послуг у цій сфері – від розробки технічного завдання до інсталяції обладнання та сервісного обслуговування.
Враховуючи сферу діяльності замовника, ми можемо розрахувати та запропонувати рішення не тільки для житлових приміщень, а й для готелів, об’єктів медицини, освіти та безлічі інших сфер діяльності, пропонуючи виключно якісні та перевірені продукти компанії Crestron Electronics.
Ми прагнемо бути в авангарді передових технологій, знаходячи швидкі та ефективні рішення, що відповідають потребам клієнтів та часу!

Поділитись…

Share on facebook
Share on linkedin