Поповнення лінійки обладнання власного виробництва – розподільчі пристрої середньої напруги!

Коли йдеться про розвиток, ми підходимо до цього ґрунтовно. Так, багаторічний досвід роботи нашої компанії на електротехнічному ринку в галузі розподілу електроенергії середньої напруги із застосуванням комірок вітчизняного виробництва та розподільчих пристроїв провідних світових виробників привів нас до створення власної розробки комірок КЗО.

В основі прийнятого рішення стало використання давно відомих і широко поширених комірок КЗО серій 393, 272 і 285 на напругу 6(10) кВ, а також нових комірок КЗО-20 та КЗО-35 на напругу 20кВ і 35кВ, з урахуванням майбутніх перспектив розвитку розподільчих мереж середньої напруги.

Рішення про розробку було не безпідставним, а продуманим та продиктованим бажанням реалізувати максимально безпечне, інтуїтивно зрозуміле та конструктивно правильне рішення щодо інтеграції провідних європейських вимикачів у вітчизняні розробки.

Тому для можливості серійного виробництва даного виду обладнання нами були розроблені власні Технічні Умови ТУ У 27.1-01295813-002:2022 на виробництво такого типу комірок.

 

Даний документ був схвалений та внесений до єдиної бази даних Технічних Умов України, що підтверджує нашу компетентність та легітимність цього виробу. Будь-який виготовлений нами пристрій завжди відповідатиме нашим ТУ та всім іншим нормативним документам, що пред’являються до такого класу обладнання, а перевірка нашим відділом технічного контролю із задіянням власної електротехнічної лабораторії дозволяє нам виконати та документально підтвердити проходження повного циклу приймальних випробувань.

Виходячи з потреб замовників, ми можемо розробити будь-який новий тип комірки КЗО або доповнити вже існуючий каталожний ряд наших доробок необхідним схематичним рішенням. Ми можемо виконати інтеграцію вимикачів та блоків релейних захистів різних виробників у наші комірки, якщо це буде обґрунтовано технічними вимогами чи завданням клієнта. У будь-якому випадку, кінцевий продукт обов’язково буде підданий всьому циклу приймальних випробувань.
Надійність, безпека, якість виробів – це наш головний пріоритет!

Поділитись…

Share on facebook
Share on linkedin