Якість, перевірена нами

Електротехнічна лабораторія застосовується для випробування електрообладнання перед першим введенням в експлуатацію, а також для його періодичної перевірки. Тільки проведені випробування і вимірювання можуть точно сказати про фактичний стан електрообладнання.

З січня 2018 р. компанія «Концерн« Ксімекс »надає послуги власної електролабораторії для випробувань широкого спектру електрообладнання.

За результатами аудиту від ДП «Одесастандартметрологія» наша електролабораторія визнана відповідною вимогам ДСТУ ISO 10012: 2005. Наша лабораторія виконує перевірки, слідуючи вимогам нормативної документації. Також практикується підбір індивідуальних технічних рішень, що враховують особливості досліджуваного об’єкта. Своєчасне залучення електротехнічної лабораторії дозволяє діагностувати несправності інженерних мереж на початковій стадії, що, в свою чергу, призводить до суттєвої економії коштів та підвищення рівня безпеки робочого середовища на підприємстві.

Повний комплекс лабораторних досліджень необхідні і тоді, коли існує небезпека несправності електрообладнання, і як превентивний захід захисту від виникнення надзвичайних ситуацій. Там, де функціонує електрика, запобіжні заходи не бувають зайвими, банальне коротке замикання може стати причиною загоряння, пожежі, термічних травм. Співробітники, відповідальні за безпеку приміщення або виробництва, повинні обов’язково звертатися за послугами ЕТЛ як для контролю нових об’єктів, так і санації старих. Будь-яка зміна в пристрої електричної мережі повинно бути зафіксовано і підтверджено на предмет несправностей.

Тому так важливо підібрати надійну організацію, яка якісно виконає весь комплекс заходів. Ми володіємо усім необхідним обладнанням і висококваліфікованим персоналом для проведення різного виду досліджень електротехнічного обладнання і можемо гарантувати швидкість і якість виконуваних робіт.

Поділитись…

Share on facebook
Share on linkedin