Щорічний Конгрес Щитовиків компанії «Шнейдер Електрик Україна»

У період з 26 по 28 травня 2021р, відбувся традиційний щорічний Конгрес Щитовиків компанії «Шнейдер Електрик Україна». В рамках конгресу були представлені новинки різних серій продукції Schneider Electric готові до запуску в поточному році. Були озвучені й обговорені всі зміни в політиці роботи Щитовиків, а також продемонстровані підсумки успішної роботи за 2020 рік.

В рамках офіційної програми наша компанія була відзначена як кращий «Щитовик року в області автоматизації» і отримала сертифікат на безкоштовне навчання співробітником в навчальному центрі ШЕУ.

Чудова обстановка і дружній колектив, дозволив всім учасникам Конгресу в неформальній обстановці обговорити питання спільної співпраці партнерів, спільних інтересів і подальшого розвитку.

В епоху пандемії і вимушених обмежень компанія «Шнейдер Електрик Україна» підтримує атмосферу єдності і спільного подолання поточної непростій ситуації, а також спільно з партнерами відкриває нові можливості і ділитися ефективними інструментами роботи.

Компанія «Концерн «Ксімекс» вдячна «Шнейдер Електрик Україна» за проявлене визнання і плідну співпрацю і, як завжди, не збирається зупинятися на досягнутому!

Поділитись…

Share on facebook
Share on linkedin