Підтвердження ліцензійної діяльності Okken

ТОВ «Концерн «Ксімекс» успішно пройшов аудит SCHNEIDER ELECTRIC INDUSTRIES SAS і тим самим підтвердив свою ліцензію на виробництво НКП типу Okken струмом до 6300А

4 листопада представники компанії SCHNEIDER ELECTRIC INDUSTRIES SAS та ТОВ «Шнейдер Електрик Україна» провели комплексний аудит нашого підприємства з виробництва НКП типу Okken на струми до 6300 А.

Представники SCHNEIDER ELECTRIC відвідали офісні та виробничі підрозділи компанії, пройшли по всьому технологічному процесу, побували в лабораторії, познайомилися з організацією постачання підприємства та комерційними процесами, управління персоналом, планування, оцінили відділ технічного контролю, перевірили якість ведення технологічної документації. Також провели бесіди з топ-менеджментом, керівниками за напрямами, робітниками. Перевірили, як добре співробітники підприємства знають інструкції та інші нормативні документи.

Вперше система якості ТОВ «Концерн «Ксімекс» та дозвіл на виробництво НКП типу Okken на струми до 6300А перевірялися у 2012 році. З того часу підприємство регулярно успішно проходить ресертифікаційні аудити, що дозволяє працювати не лише на національному, а й на міжнародному ринку.

Для нашої компанії дуже важливо працювати та бачити результат своєї роботи у ретроспективі. Саме тому ми завжди налаштовані на підвищення результатів, покращення сервісу та якості самої продукції. Кожен аудит для нас – це велика кількість інсайдів від партнера та напрямків для розвитку.

Дякуємо SCHNEIDER ELECTRIC за співпрацю та виявлену довіру.

Далі – завжди краще!

Поділитись…

Share on facebook
Share on linkedin