Одеські студенти знайомилися з компанією «Ксімекс»

Компанія «Концерн« Ксімекс », крім своєї основної діяльності з виробництва та монтажу електротехнічного обладнання, також приділяє досить багато уваги учнівської молоді.

У травні-червні «інженерний десант» із провідних фахівців в особі Зуєва В.О, Ольхового О.О., Пліса В.П., Юрчика А.І., а також Езеровіча М.Л. «Висадився» в 4-х навчальних закладах Одеси для виконання ряду завдань. Серед них однією з найважливіших була популяризація професії інженера і розповідь його функціях в сучасних умовах.

Студенти дізналися, як пов’язано проектування автоматичних систем управління і веб-дизайн, як створити практично автономну газовидобувну станцію, чи може стати в нагоді мову програмування Ассеемблер, розкрили деякі секрети «технічної магії» і багато іншого.

Ще одним завданням було розповісти про діяльність нашої компанії, її устрій, можливості в тих масштабних і унікальних проектах, які ми постійно реалізуємо в рамках своєї діяльності. Крім того, наші фахівці, частина з яких закінчувала саме ці навчальні заклади, поділилися своїми особистими історіями шляху до успіху.

Зрозуміло, ми не тільки бажали познайомити сотні студентів з нашим підприємством, але і знайти молодих фахівців на вакансії, що відкрилися. В кінці кожної презентації всі бажаючі могли взяти спеціальне завдання і після його виконання отримати можливість пройти співбесіду на посаду. Крім того, учні та студенти були запрошені на екскурсію в офіс компанії, на виробничу дільницю, щоб познайомитися ближче і побачити ексклюзивне сучасне електротехнічне виробництво.
Для компанії «Ксімекс» спілкування з молодими фахівцями вже стало доброю традицією і ми маємо намір далі підвищувати зацікавлення молодих хлопців до інженерних професій, а самим допитливим і талановитим допомагати будувати кар’єру в стінах нашого підприємства!

Для довідки.

 

Наші фахівці відвідали такі заклади:

  • 15 травня 2018 - Одеський національний політехнічний університет;
  • 22 травня 2018 - Механіко-технологічний коледж;
  • 4 червня 2018 - Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій;
  • 5 червня 2018 - Одеська національна академія харчових технологій.

Поділитись…

Share on facebook
Share on linkedin