Завершено переоснащення ТП №2 “Югцмент” ПрАТ “Дікергофф Цемент Україна”

Фінальної межі досягло переоснащення трансформаторної підстанції №2 від філії «Югцмент» ПРАТ «Дікергофф Цемент Україна».

На даному об’єкті нами виконані наступні роботи:
  • оновлення трансформаторної підстанції, демонтаж існуючого обладнання;
  • організація системи вентиляції та обігріву, мереж власних потреб, монтаж внутрішнього і зовнішнього контурів заземлення, робочого і аварійного освітлення;
  • виробництво і монтаж нових щитів 0,4 кВ на базі обладнання Schneider Electric;
  • монтаж кабельних трас по території підприємства з використанням рішень OBO Betermann;
  • монтаж кабелів, підключення розподільних щитів, обладнання;
  • пусконалагоджувальні роботи, запуск обладнання.
Як результат – плюс одна модернізована одиниця в складі інфраструктури клієнта. Трансформаторні підстанції є найважливішим елементом мережі електропостачання. За останні 70 років «вигляд» підстанцій принципово змінився: з’явилися нові вимоги до експлуатації, до високої заводської готовності з цифровими приладами, економії електроенергії при її передачі за рахунок трансформації з одного класу напруги в інший. Відповідно, і ринок трансформаторних підстанцій вкрай високо конкурентний. Але відгуки наших клієнтів підтверджують, що ми рухаємося в потрібному напрямку і несемо вірний меседж про якість продукції і робіт на ринок.

«Так, дійсно, ми можемо сміливо заявити про наші головні переваги: ефективне управління операційними витратами за рахунок вертикальної інтеграції; диверсифікація, тобто наша здатність миттєво переорієнтуватися і посилити необхідні і такі, що активно розвиваються напрямки, ну і звичайно, професійна команда, здатна виконувати широкий спектр складних технічних завдань».

- коментує Валентин Володимирович Лазарчук, генеральний директор ТОВ «Концерн «Ксімекс».
По завершенню проекту, ми розуміємо свою готовність до нових викликів і можливостей!

Поділитись…

Share on facebook
Share on linkedin